Vije-sti

Nered i Kickass: „Alexa“ opisuje umjetnu inteligenciju u našem društvu

Nered i Kickass: „Alexa“ opisuje umjetnu inteligenciju u našem društvu

Mladi producent iz Zagreba, Kickass, glazbu producira više od 14 godina, a ljubav prema hip - hopu gaji još od malih nogu.

Na ideju da okupi sve poznate i one manje poznate rappere  došao je prije 3 godine kada je s Targetom preslušavao neke svoje materijale. Želja mu je bila ljudima vratiti malo dobrog starog hip – hopa i sve objediniti na jednom mjestu. Tako je nastala ideja o projektu „Zbirka zadataka“.

Album koji će digitalno izaći sredinom iduće godine okuplja najbolje od najboljih. Nered, Tram 11, Dante, Scriptor, Deyo, Dominus, Figura, Antebiotik, Nesh… samo su neka od imena koji su pjesme pisali za ovu kompilaciju, a koje je Kickass uglazbio.

"Hip-hop ili voliš ili ne voliš. Ovaj glazbeni smjer je imao veliki utjecaj na mene od malih nogu. Plesao sam breakdance u poznatom klubu 'Megablast', beatboxao sam, crtao skice i grafite, pisao svoje tekstove, ali od svega toga je najveća ljubav bila prema glazbi odnosno produciranje. Možda su korijeni u pitanju, a možda je sreća? Kako god, dar je od Boga" – rekao je Kickass

Prvi singl koji je dio Kickassovog  projekta „Zbirka zadataka“ je „Alexa“ koju izvodi Marko Lasić Nered.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni