Vije-sti

Nakon desetljeća čekanja Bryan Adams se vraća u Hrvatsku

Nakon desetljeća čekanja Bryan Adams se vraća u Hrvatsku

Bryan Adams je jedan od onih izvođača koje slušamo "cijeli život" i pjevušimo njegove hitove, poput "Everything I do", "Have you ever really loved a woman", "Run to you", "Please forgive me" i još mnoge druge, stoga ne čudi da je dobitnik mnogih nagrada i nominacija. Adams je potpuno iskren na pozornici, te daje publici svoj maksimum, a o razmjeni energije i otpjevanim hitovima prepričava se još dugo nakon koncerta!

Za svoj dugogodišnji rad i doprinos glazbenoj sceni primio je nagrade i nominacije za Grammy, MTV, Zlatni Globus, Juno, Oscara i još mnoge druge. Pjesme poput "Cuts Like a Knife", "Run To You", "Summer of '69", "Heaven", "All For Love" ove obilježile su mladost mnogih i ostavile svoj trag na glazbenoj sceni te se pretvorile u klasike koji su i dan danas slušani i moderni.

Ovaj je svestrani umjetnik, s prodanih više od 100 milijuna albuma diljem svijeta, jedan od najprodavanijih izvođača svih vremena! Uz pjevanje, sviranje i pisanje, Adams daje svoj obol i u svijetu fotografije gdje je priznat umjetnik. Ništa manje važan doprinos daje kroz svoju fondaciju The Bryan Adams foundation te kroz aktivizam u borbi za prava/zaštitu životinja.

Mora mu se priznati zavidna i prije svega - aktivna karijera, duga više od 35 godina, čime se rijetko koji  muzičar može pohvaliti! Adams ne samo da poput nekih svojih kolega,ne živi na starim lovorikama, već naprotiv konstantno evoluira i ničim ne daje naslutiti da bi mogao usporiti! Njegov najnoviji album "Get Up" producirao je Jeff Lynn iz ELO (Electric Light Orchestra) te definitivno predstavlja još jedan veliki korak naprijed u bogatom glazbenom stvaralaštvu. Upravo ovim albumom promovira i svoju turneju, koju ćemo s veseljem dočekati 9.11.2017 u Areni!

 Vaše ulaznice možete kupiti u sustavu Eventima, a prodaja kreće u ponedjeljak, 20. veljače u 10:00 sati po cijenama od: 299 / 349 / 399 / 750 kn  

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni