Vije-sti

Muha predstavila novu pjesmu i poručuje “Svejedno mi je”

Muha predstavila novu pjesmu i poručuje “Svejedno mi je”

Nedugo nakon što je objavila svoj posljednji single, kreativna glazbenica Muha nam donosi svoj novi hit “Svejedno mi je”, spot i pjesmu koju je najavila kao najveći i najdraži projekt u dosadašnjoj karijeri.

“Ovo je projekt u kojeg je uloženo najviše truda i vremena do sada i jako sam ponosna kako je na kraju sve ispalo. Posebno sam ponosna jer je ovo meni bitna pjesma kojom želim podsjetiti sebe i druge da u svakoj životnoj situaciji ima mogućnost da se krene dalje i jednostavno kaže: “svejedno mi je”.” poručuje Muha koja je za kratko vrijeme od prvog pojavljivanja na glazbenoj sceni stekla zavidnu popularnost. 

Pjesma je izašla pod etiketom Bassivity Digital, dok tekst i glazbu potpisuje Muha. Koautor glazbe je talentirani sarajevski producent Toshi Domaćin koji također potpisuje aranžman, miks i mastering. 

Spot je režirao, snimao i montirao Mario Ilić. 

“Pripreme za snimanje i samo snimanje spota je bilo nezaboravno i zabavno iskustvo, ali i velika odgovornost. Od vježbanja koreografije sa sjajnom plesnom skupinom Fresh Generation, do druženja s velikom ekipom koja je bila nevjerojatna podrška cijelom projektu. Sa Mariom sam radila na prethodnim projektima i dalje se divim njegovom talentu, motivirajućem stavu i strpljenju”, izjavila je Muha

Pjesmu možete slušati na svim streaming platformama kao što su Spotify, Deezer, Apple Music itd. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni