Vije-sti

Moskva na ljetnoj turneji

Moskva na ljetnoj turneji

Riječki rock kvartet Moskva najavljuje nastupe na nekoliko festivala ovoga proljeća i ljeta. Prvi nastup održat će već 28. svibnja na Student Day Festivalu u Rijeci, a 21. lipnja zauzimaju Main stage jednog od najvećih festivala u regiji - InMusic u Zagrebu!

Možete ih uhvatiti i 2. srpnja u Gospiću na GRocks festivalu, 22. srpnja u Kraljevici na Porto Retrock, a 22. kolovoza rezerviran je za Toochepin Rock festival u Tučepima. Ostali datumi bit će objavljeni uskoro.

Moskva je riječki alternativni bend koji čine Vladimir Tomić, Tamara Dorčić, Kruno Kukuljan i Ivan Ujević. Ekipa radi punom parom te paralelno uz pripreme za ljetne nastupe završava materijal za svoj treći album koji snimaju u kolovozu. Drugi, još uvijek aktualan album LOVESEXDISTORTION dobio je mnoge pozitivne kritike, a singlovi kao što su Privid, Svijet je naš (ft. Ivan Dečak), Dr. Acid i Zlatni dječak vrlo su dobro prihvaćeni na radio postajama. Kako Moskva zvuči uživo i hoće li nam ovoga ljeta na live nastupima otkriti i poneki novi materijal provjerite na nekoj od ljetnih pozornica.

Nastupi koji slijede:

Student Day Festival / 28.5. / Rijeka
InMusic festival / 21.6. / Zagreb
GRocks festival / 2.7. / Gospić
Porto Retrock / 22.7. / Kraljevica
Toochepin Rock festival / 22.8. / Tučepi

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni