Vije-sti

”Moja prva molitva” nova je pjesma Zorana Predina

”Moja prva molitva” nova je pjesma Zorana Predina

”Moja prva molitva” intimna je kantautorska balada, napisana u ime svih roditelja, koji se plaše nadolazećih, najblaže rečeno, čudnih vremena u kojima će njihova djeca sutra živjeti svoju mladost.

Predinova je nova je pjesma nastala na krilima sjetne nostalgije i uspomena na vlastitu mladost, koja ga je uhvatila poslije prošlogodišnje oproštajne turneje s Lačnim Franzom. Baš zbog tih uspomena, krajem siječnja, nova je pjesma namjerno snimljena u Mariboru, s provjerenom mariborskom ekipom glazbenika, s kojima je surađivao najveći dio svoje karijere.
 
Lyric video koji prati pjesmu napravio je njegov najmlađi sin Črt.  “Moja prva molitva” ujedno je i prvi singl kojim Zoran najavljuje novi koncertni program i ovogodišnju seriju koncerata po regiji i većim europskim gradovima.


 
U Zagrebu ćemo ga slušati već 27.ožujka u KD Vatroslava Lisinskog na dobrotvornom koncertu u organizaciji Rotary kluba Zagreb Gradec za pomoć stanovnicima Petrinje i okolice, na kojem će nastupiti uz Damirov Django Group i posebne goste -  Anju Rupel i Davora Gobca.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni