Vije-sti

Mlada kantautorica Asper zaplovila je glazbenim vodama

Mlada kantautorica Asper zaplovila je glazbenim vodama

Asper je studentica Filozofskog fakulteta kojoj je prava ljubav glazba koju stvara strastveno i uživa u svakom trenutku što se čuje u svakom taktu njene pjesme.

Emocije koje ulaze u pjesme prenosi na svakog slušatelja, a ovaj akustični singl koji neodoljivo podsjeća na rock balade iz osamdesetih je pravi primjer toga. Pjesma Heroji jasno prikazuje snagu njenog glasa i donosi nam nostalgičan osjećaj osamdesetih, a opet unosi nešto novo kroz unikatnost njenog glasa i izričaja. Žanrovski se njenu glazbu ne može smjestiti u jednu kategoriju pa je tako ona miks rocka, popa i alternative. Sve ovisi o pjesmi i raspoloženju koje ovu mladu kantautorsku nadu ponese u trenutku stvaranja. Asper svojim glasom može rušiti zidove, a vjerujemo da će i njena glazba uskoro rušiti vaše i naći se na playlisti nove glazbe koja vas je oduševila i otkrila glazbenicu u nastajanju, jednu iznimno talentiranu mladu nadu.

 

Svoje kantautorsko putovanje u nastupima započinje na talent showu Kak se šika, nedugo nakon toga nastupa u Katranu na VISI-BABA gdje nastupa prije grupe Nipplepeople, a kasnije nastupa i na festivalima kao što su Organizirani kaos i Exposure Music Festival.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni