Vije-sti

Miro Kadoić nastupa u Centru za kulturu Novi Zagreb

Miro Kadoić nastupa u Centru za kulturu Novi Zagreb

Ljeto i jazz vole se prisno. Tako u Centru za kulturu Novi Zagreb, ljeto nastavljamo s jazz koncertom Mire Kadoića i njegovog kvinteta 1. srpnja 2021. u 20 sati. Jazz improvizacije na valu ljetne vrućine možete poslušati na zelenoj terasi Centra za kulturu Novi Zagreb.

Ubrzo nakon projekta High Spirit izdanog na izdanju Aquarius Recordsa, Miro Kadoić počinje novi projekt jazz kvinteta. Quintet će izvoditi novi repertoar sastavljen od kompozicija poznatih jazz autora i najnovijih kompozicija Kadoića. Nakon albuma Endless Summer i High Spirit u kojima je akcentuiran skladateljsko - aranžerski element, novi kvintet i projekt stavlja naglasak na samu jazz improvizaciju. U kvintetu osim starog suradnika već prekaljenog slovenskog jazz basista Nikole Matošića, Borisa Majcena na trubi te mlade jazz zvijezde i odlične bubnjarke Brune Matić, svira i novo ime jazz pijanizma Petar Ćulibrk.

 Ulaz je SLOBODAN, uz obaveznu prijavu na mail: marketing@czk-novi-zagreb.hr zbog ograničenog broja sjedala, a sukladno propisanim epidemiološkim mjerama. U slučaju kiše koncert će se održati u velikoj dvorani Centra.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni