Vije-sti

Ministarstvo metafizike (15. travnja) @ Rockmark

Ministarstvo metafizike (15. travnja) @ Rockmark

[caption id="attachment_105" align="aligncenter" width="547"]Ministarstvo Metafizike © Filip Bušić Ministarstvo Metafizike © Filip Bušić[/caption]

Ministarstvo metafizike gosti nove Akustike u Rockmarku

Novo akusticiranje u utorak, 15. travnja, na malenu pozornicu glazbene knjižare Rockmark po prvi put dovodi zagrebačku skupinu Ministarstvo Metafizike.

Ova peteročlana skupina svoju priču započela je 2012. godine, a spojili su ih ljubav prema svirkama i glazbi te želja za stvaranjem autorskih pjesama. Kako sami kažu, vole se poigravati različitim glazbenim pravcima, ali ne zato kako bi privukli što širu publiku, već zato jer su članovi skupine jednoglasno odlučili rasteretiti se svih nebitnih informacija da bi se u potpunosti mogli posvetiti onome što ih veseli - sviranju i stvaranju. Inspiraciju za svoje pjesme pronalaze u svakodnevnim životnim situacijama, a svojim tekstovima pokušavaju ljude vratiti na pozitivniju stranu života, o čemu govori i „Budi u trendu“, koja i sama kaže '...Ili nemoj bit u trendu, sviraj u bendu, ne opterećuj se glupostima, obuci osmijeh blago neprimjetan i jednostavno budi sretan'. Ovo će biti prvo gostovanje skupine Ministarstvo Metafizike u sklopu programa Akustika. Početak svirke je u 19h, a ulaz je besplatan.
Ministarstvo Metafizike na mrežama: Facebook: facebook.com/MinistarstvoMetafizike
http://www.youtube.com/watch?v=VbjN7EprX4Q
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni