Vije-sti

Metallica ima novi live album „S&M2“

Metallica ima novi live album „S&M2“

Legendarni sastav objavio je live album i video „S&M2“, koji u više od 2 i pol sata trajanja publici donosi čaroliju nastupa u San Franciscu. Riječ je o koncertima koji su tijekom dvije večeri odsvirani u suradnji sa Simfonijskim orkestrom San Francisca i koji su od danas ponovno zaživjeli u albumskom formatu.

Slušajte album na digitalnim glazbenim platformama: umhr.lnk.to/metallicasm2

Metallica je navedeni spektakl održala 6. i 8. listopada 2019. godine, a ukupno mu je prisustvovalo 40 tisuća fanova koji su u San Francisco doputovali iz više od 60 zemalja. Metallica i Simfonijski orkestar San Francisca prvi su put surađivali 1999. godine, a taj je trenutak zabilježen na Grammyjem nagrađenom live albumu „S&M“.

Za produkciju albuma zaslužni su Greg Fieldman, James Hetfield i Lars Urlich. Osim u digitalnom izdanju, „S&M2“ bit će dostupan u 4LP vinyl, 2CD, DVD i Blu-Ray verzijama te kao limited edition vinyl 4LP + 2CD + Blu-ray Deluxe Box. Osim navedenih verzija albuma, bit će dostupno 500 Super Deluxe Box setova, koji će uključivati i notne zapise koje su koristili članovi orkestra, a koje su potpisali članovi Metallice.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni