Vije-sti

Meritas 7. studenog u Vintage Industrial Baru

Meritas 7. studenog u Vintage Industrial Baru

[caption id="attachment_4467" align="aligncenter" width="533"]Meritas © Damira Kalajžić Meritas © Damira Kalajžić[/caption]

Prošlo je već neko vrijeme od posljednjeg klupskog koncerta poznate pop grupe Meritas u Zagrebu, stoga su ove priznate glazbenice odlučile svojoj zagrebačkoj publici priuštiti upravo jedan takav nastup, i to u petak, 7.11. u prostorima zagrebačkog Vintage Industrial Bara.

Zagrepčani, ali i oni koji se odluče "potegnuti" iz nekih drugih gradova i mjesta, tako će imati priliku doživjeti pjesme koje vole i koje su uvijek strpljivo tu negdje oko nas, toliko zanosne da ih poželimo osjetiti uživo. Repertoar kao i uvijek objedinjuje dobro poznate starije hitove ali i nove pjesme s posljednjeg, petog studijskog albuma Gle!. Tako će publika taj petak plesati na neizostavne novije koncertne izvedbe „Umjesto isprike“, „Još jednom“, „S tobom tišina“, „Gle“, ali i kultne pjesme „Igra“, „Budim se“, „Odjednom ti“, „Na kraju sna“ te mnoge druge uspješnice zbog kojih Meritas s razlogom zauzimaju posebno mjesto na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Anita i Meri će pred fanovima će nastupiti uz svoje kolege glazbenike Ivana Božanića (električna gitara), Zdeslava Klarića (klavijature), Marija Rašića (bas gitara) i Tina Ostreša (bubnjevi).

Pozornicu Vintage Industrial Bara prije grupe Meritas "zagrijat" će mlada, svakim danom sve poznatija kantautorica Luce, koja se javnosti prije pet mjeseci predstavila s pjesmom „Možda mi“, a upravo je objavila i svoj drugi singl, „Sama ostajem“.


Karte u pretprodaji po cijeni od 40 kuna mogu se kupiti u Vintage Industrial Baru (Savska cesta 160) i Dirty Old Shopu (Tratinska 18).

Na dan održavanja koncerta cijena ulaznica, koju ćete moći nabaviti na samom ulazu u klub, iznositi će 60 kuna.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni