Vije-sti

Max Juričić odao počast prijatelju Vladi Divljanu

Max Juričić odao počast prijatelju Vladi Divljanu

Max Juričić novim autorskim projektom Plesač sporog Stepa najavljuje četvrti singl, pjesmu ”7 nota 100 života” posvećenu Vladi Divljanu.

Prijateljstvo i suradnja starih drugara Maxa i Vlade ima dugu povijest, a ostala je zabilježena na legendarnom EP-u ”4 godišnja doba” i koncertnom albumu ”Live@Tvornica” u izdanju Aquarius records.

Evo što Max Juričić kaže o pjesmi ”7 nota 100 života”: 

"Vlada nas je ostavio pred 5 godina u trenutku kad smo zajedno s bendom Ljetno kino snimili jednu od njegovih najljepših pjesama ”Samo jednu ljubav imam”, a njegove stare pjesme odjenuli u novo ruho. Svakog proljeća okupe se prijatelji u njegovu čast, lani povodom premijere filma Nebeska tema, a prije toga na koncertima u beogradskom Sava centru i zagrebačkoj Tvornici kulture. ”7 nota 100 života” je moj mali doprinos da suradnju s Vladom Divljanom simbolično produžim još jednom pjesmom, a njegov vedri duh da i dalje bude s nama."

4. ožujka pjesma "7 nota 100 života" premijerno će se emitirati u programu radija Yammat FM od kada će biti dostupna i na digitalnom servisu Deezer, a istog datuma u Srbiji kreće emitiranje na radiju RTS 202.

Od 23. ožujka na našem You Tube kanalu kreće emitiranje videa u režiji R.J. Gonza i pjesma će biti u programu svih radijskih stanica.
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni