Vije-sti

Matija Dedić sa svojim triom otvara 18. jazz sezonu u klubu Sax!

Matija Dedić sa svojim triom otvara 18. jazz sezonu u klubu Sax!

U srijedu, 5. listopada s početkom u 21 sat klub Sax! kreće s 18. sezonom koncertnog ciklusa ''Novi hrvatski jazz", a svi ljubitelji jazza moći će uživati u nastupu najpoznatijeg hrvatskog jazz pijanista i skladatelja, Matije Dedića koji će, nakon gotovo 20 godina, nastupiti u izvornoj postavi svog tria.

Stalni ciklus koncerata pod nazivom "Novi hrvatski jazz" s velikim uspjehom i odazivom publike odvija se već 18. sezonu u klutnom zagrebačkom klubu Sax!

I ove sezone u jazz ciklusu ponovno nas očekuju brojne glazbene poslastice, a čast da sa svojim programom otvori slavljeničku seznu ima ugledni hrvatski jazz pijanist i skladatelj Matija Dedić koji će nastupiti sa svojim triom, koji je nakon gotovo 20 godina ponovno u izvornoj postavi. Posebna gošća večeri bit će Maja Bajamić.

Koncert Matija Dedić Tria će nas vratiti u prošlost i gurnuti u budućnost muziciranjem tri legende improvizirane glazbe i jazza, tri virtuoza: Matije Dedića, Žige Goloba i Krunoslava Levačića.

Uvjereni smo da će svi ljubitelji jazza i dobre glazbe doći na svoje, a najavljena večer biti idealna za opušteni večernji izlazak u kojem možete pronaći trenutak za sebe i uživati u opuštenoj atmosferi uz vrhunsku jazz glazbu.

Ulaz je besplatan.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni