Vije-sti

Marko Kutlić:

Marko Kutlić: "Cesarica za ožujak za mene ima posebnu vrijednost jer najveće je ono priznanje koje ti uruči vlastita publika"

Glasovanje za Hit ožujka je završilo i još jedna pjesma ušla je u finale Cesarice!

U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: "Budi moja noć" u izvedbi Marka Kutlića, "Nema pravila" koju izvodi KUKU$, "Ostani tajna moga života" u izvedbi Jure Brkljače, pjesme "Ovo je ljubav" koju izvode Kameny i Vanna te "Pepeo" u izvedbi Gine.
Za hit godine nominirana je pjesma "Budi moja noć" koju izvodi Marko Kutlić, koji pjesmu potpisuje i autorski u suradnji s Vjekoslavom Dimterom i Damirom Bačićem. 

Marko Kutlić, jedan od najtalentiranijih hrvatskih izvođača novije generacije, predstavio je krajem veljače novu pjesmu „Budi moja noć” koja donosi dosta drugačiji zvuk od onoga na kakvog smo do sada navikli u Markovim izvedbama. Produkcija je vrlo organska i svaki instrument je odsviran uživo u studiju. Pjesmu potpisuje Marko u suradnji s Vjekoslavom Dimterom i Damirom Bačićem, a za aranžman i glazbenu produkciju pobrinuli su se Dragan Brnas-Fudo i Ante Gelo. Pjesmu prati i zanimljiv videospot čiju režiju potpisuje Josip Ninković.

Svaki glazbenik koji uz svoju publiku može uživati u djelima koje izvodi, ispunjen je i sretan čovjek jer time je ispunio svoju bit, a nama je to trenutno onemogućeno. Kad god bi primio priznanje za svoj rad bio bi sretan, ali u ovom trenutku mi je posebno drago i Cesarica za ožujak za mene ima posebnu vrijednost jer najveće je ono priznanje koje ti uruči vlastita publika, pogotovo u ovom čudnom vremenu. Ja sam samo snimio pjesmu i spot, VI ste napravili sve ostalo! Hvala vam dragi ljudi na podršci u svako doba! - izjavio je Marko Kutlić.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni