Vije-sti

marisol predstavlja novi singl

marisol predstavlja novi singl "Trio de Janeiro"

Akustično-elektronski dvojac marisol predstavlja singl i video spot “Trio De Janeiro” koji se nalazi na debitantskom albumu. Treći je to singl s nedavno objavljenog prvijenca “Žene mape” kojim su marisol predstavili svoj svijet mango popa.

 

Pjesma je o znatiželji, igri, istraživanju, prepuštanju, slobodi i protočnosti. Sve su to redom imenice kojima naše tijelo stremi i u kojima uživa, samo ako mu dopustimo. Ako bismo upitali svoja tijela što bi ona, a da uključimo racionalni glas, da otpustimo kočnice, uvjerenja i programe, tko zna na kakvo bi nas putovanje ili avanturu povelo. Možda jako daleko, do šarenog Ria - poručuje marisol.

Prateći video spot u kojem, kako kaže bend, sramežljivost nema ni glavnu ni sporednu ulogu režirala je Barbara Radelja, koja potpisuje i scenografiju, kostimografiju te montažu, dok je snimatelj Denis Komljenović, koji se ujedno pojavljuje i kao glumac u spotu.

Nakon najavne pjesme “Kontrol frik”, te “Pasivna agresija”, “Trio De Janeiro” novi je singl s albuma “Žene mape” objavljenog za LAA. Devet pjesama koje prikazuju devet stranica iz života uklopljeno je u plesno, intimno, melankolično te istovremeno sretno iskustvo koje predstavlja nešto svježe i ukusno. Kritika već hvali bezvremenski osjećaj albuma, tekstove i žanr, kao i emotivnost koju donosi.

Singl “Trio De Janeiro”, kao i cijeli album “Žene mape” nalazi se na svim streaming servisima.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni