Vije-sti

marisol predstavlja debitantski singl

marisol predstavlja debitantski singl "Kontrol frik"

Autorski dvojac marisol, novo ime na domaćem glazbenom terenu, predstavlja se singlom “Kontrol frik”, prvom pjesmom s nadolazećeg debitantskog albuma.

Marisol svoj zvuk opisuje kao Mango pop, a „Kontrol frik“ je njegova pokazna vježba. Akustične gitare i glas bio je prvotni koncept koji je duo kasnije upakirao u retro akustično - elektronski zvuk s elementima nekog ”staro – novog”, ali pomaknutog Mediterana. Krajnji rezultat,osim manga, evocira i druge osjetilne asocijacije te predstavlja nešto svježe, ukusno, plesno, intimno; melankolično i sretno istovremeno.

„Kontrol frik“ prati i video spot s redateljskim potpisom Nikice Zdunić i montažom Denisa Golenja. Pozornost zadržavaju glumci Maruška Aras i Nikola Dedić koji svojom neposrednošću grade atmosferu svakodnevice i zadržavaju pozornost iznoseći kratki isječak iz svačijeg života.

Prvi singl dvojca marisol pjesma je koja odiše intimnošću kantautorskih radova, a opet vrlo nenametljivo poziva da je slušate u plesnom dvokoraku i daje savršen uvod u ono što će se moći čuti na albumu zakazanom za proljeće 2021. godine. 

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni