Vije-sti

M.O.R.T. ima novi videospot -

M.O.R.T. ima novi videospot - "Na cesti"

M.O.R.T., sinjski punk-blues bend, koji će ovaj petak (7.10.) u Tvornici kulture održati veliki zagrebački koncert s izvrsnom predgrupom, bendom Darkvud, snimio je i spot za hvaljeni singl "Na cesti". Režiju spota potpisuje Marcella Zanki, kameru Kreativna agencija (Milan Latković / Duje Kundić), a montažu i postprodukciju Sandro Baraba.

"Pjesma je napisana u momentu tjeskobe negdje na cestama Balkana. Govori o onoj nelijepoj i opasnoj strani konstantnog putovanja. O polusvijetu, zapravo o pravom i realnom svijetu", objasnio je John.

Recept kojim je stvoren "Odjel za žešće" oplemenili iskustvom tisuća pređenih kilometara i prirodnim sazrijevanjem benda te u travnju 2016. isporučili odličnog nasljednika, izdanje "Tužna kocka". Pravi bendovski album gura M.O.R.T. stepenicu iznad, kako u Hrvatskoj, tako i u regiji, povjeravajući im poziciju predvodnika nove scene. Album su predstavile odlične "Plamen što kriješ" i "Volim" koje će se, s ostatkom materijala moći čuti u Tvornici kulture u petak 7. listopada. Kao predgrupa nastupit će sjajan sinjski bend Darkvud koji predstavlja album "Razmišljanje u okviru". Ulaznice su u pretprodaji 35 kn, a na dan koncerta 50 kn.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni