Vije-sti

Luka Rajić predstavio novu pjesmu

Luka Rajić predstavio novu pjesmu "Ljubimo se"

Mladi beogradski glazbenik Luka Rajić objavio je novi singl i spot “Ljubimo se”.

Pjesma objavljena na praznik romantike govori o ljubavi od koje sve kreće, onoj prema sebi samima. Tekst potpisuje Luka Rajić, dok su na pjesmi i spotu radili redoviti suradnici, producent Igor Rajić koji zajedno s redateljicom Emilijom Terzić potpisuje scenarij i režiju.

Jedan od nezaobilaznih novijih izvođača na regionalnoj glazbenoj sceni, poznat je kao autentičan muški vokal, glazbeno i produkcijski razigran glazbenik, te kreativac istančanog vizualnog identiteta.

Eksperimentirajući sa žanrovima, Luka je do sada predstavio  tri singla ,,Ne izlaziš mi iz glave’’, ,,Ludim’’, ,,Eksplozija emocija’’ kao i dva EP-a ,,Ludim od kluba’’ te ,,Eksplozija emocija’’. Uz to ubraja i suradnje s domaćim synth-pop bendom pocket palma, srpskom soulful vokalisticom i kantautoricom Jymenik/Џименик kao i sastavima MOO PLANE, andreja, Hibrid i LYE. 

Hrvatska publika imala ga je prilike vidjeti kao predizvođača na čak dva od serije rasprodanih koncerata benda Buč Kesidi u Zagrebu prošle jeseni. Sjajne reakcije publike govore koliko je Luka Rajić spreman za promjenu zvučne slike Srbije i regije.

Nakon što su spot i singl ,,Ludim’’ doslovno izludili publiku na Tik-Toku kao i na YouTubeu gdje spot broji više od milijun pregleda, i s novim singlom “Ljubimo se” Luka Rajić pokazuje da pripada novom valu glazbene energije.

Pjesma “Ljubimo se” u izdanju Kontra i LAA dostupna je na svim streaming platformama. Novi singl predstavlja uvod u debitanski album.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni