Vije-sti

Luce u novom videu s Akustike - akustična i live izvedba pjesme

Luce u novom videu s Akustike - akustična i live izvedba pjesme "Proći će"

Početkom listopada hvaljena kantautorica Luce nastupila je u glazbenoj knjižari Rockmark, gdje je pred okupljenom publikom u akustičnom izdanju predstavila debi-album "Susret".

U utorak, 2. listopada, Luce je tim nastupom otvorila novu sezonu programa "Akustika", što je ujedno bila i uvertira za njen prvi veliki samostalni koncert u Zagrebu, koji se održao desetak dana kasnije u Tvornici kulture.

Tijekom kratke svirke, Luce je te večeri u pratnji benda posjetitelje Rockmarka provela kroz nekolicinu autorskih pjesama, među kojima je bio i aktualni singl "Proći će", čija live akustična izvedba je predstavljena u novom videu s akusticiranja. Za snimanje i montažu videa zaslužna je Iva Pezić, dok se audio snimanjem i masteringom bavio Antonino Šimić (Greenwood Studio).

Novim videom s Akustike nastavlja se serijal predstavljanja live snimaka izvođača koji u sklopu navedenog programa nastupe na malenoj pozornici Rockmarka, a sve do sada objavljene snimke dostupne su na Akustika Session YouTube kanalu.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni