Vije-sti

Lovely Quinces -

Lovely Quinces - "Secret Smile"

[caption id="attachment_3766" align="aligncenter" width="547"]Lovely Quinces © Sanjin Kaštelan Lovely Quinces © Sanjin Kaštelan[/caption]

“Secret Smile” naziv je novog singla naše kantautorice Lovely Quinces.

Točno dvanaest mjeseci nakon debitantskog EP-ja, No Room For Us, Dunja Ercegović, poznatija kao Lovely Quinces, izlazi s novom glazbom kojom najavljuje svoj prvi dugosvirajući materijal planiran za prvu polovicu 2015. godine.

Pjesma “Secret Smile” snimljena je početkom rujna u Zagrebu, a ulogu ton majstora i producenta preuzeo je Mark Mrakovčić. Novi singl prirodan je most između prvog EP-ja i nadolazećeg materijala, koji bi trebao biti dosta mračniji, teži i električniji od njezinih ranih radova. Prve smjernice toga čuti će se već na idućem singlu "M", koji će se zajedno sa spotom pojaviti početkom studenog.

Upravo će studeni mjesec biti označen kao Dunjin mjesec jer, osim što će objaviti novu pjesmu, publika će Lovely Quinces moći vidjeti na koncertu u Velikom pogonu Tvornice kulture 22. studenog. Kao predizvođačica nastupit će sjajna Ana Ćurčin, trenutno najbolja predstavnica srpske kantautorske scene.

http://www.youtube.com/watch?v=YK8AF9wVuzs
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni