Vije-sti

Londiner -

Londiner - "Otkako ne rastem"

Londiner - Otkako ne rastem spot

Londiner, mladi makarski indie bend, nakon uspješnog posljednjeg singla "Billboard", premijerno na Sound Reportu predstavlja novi singl "Otkako ne rastem"

Ovo je drugi je singl koji najavljuje njihov debitantski album Sve te stvari čine se u pravu ali nisu koji će uskoro objaviti diskografska kuća Dallas Records.

Londiner možda na prvu vuče na London, no to je zapravo mađarski naziv za nosača prtljage u hotelu. Bend je objeručke prihvatio ovo ime benda upravo iz razloga što su neki članovi u hotelu radili kao londineri. Iako nastupaju svega tri godine, Londiner itekako imaju velikog iskustva sviranja u različitim bendovima. Sve te utjecaje poslušajte u njihovom novom singlu "Otkako ne rastem"!

Za videospot iskorišteni su kadrovi nezavisnog filma Čovek u belom koji je sniman u Vojvodini u mjestu Stanišić. U filmu su sudjelovali Jelena, Nikola, Nenad, Gojko, Bojan i Nemanja koji su uspješno zaokružili svoju priču sa novom pjesmom Londinera.

Londiner je i ovaj put, baš kao što je to bilo i za videospot "Mene tražiš", nastavio suradnju sa samostalnim umjetnicima u filmskom i kazališnom svijetu.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=MBxQo3k4HzY[/embed]

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni