Vije-sti

Lee Ranaldo Trio - Posljednja šansa za

Lee Ranaldo Trio - Posljednja šansa za "early bird" ulaznice

Prodaja early bird ulaznica za koncert Lee Ranaldo Trio po cijeni od 85 kuna traje do petka, 15. travnja 2016., a moguće ih je kupiti online ili u svim ovlaštenim poslovnicama sustava Entrio.hr i u Dallas Music Shopu u Rijeci. Od 16. travnja do 13. lipnja 2016. cijena ulaznice iznosit će 110 kuna dok će na dan koncerta, 14. lipnja cijena ulaznice iznositi 125 kuna.

U sklopu europske turneje, najavljen je i novi materijal:
Lee Ranaldo je po drugi put u Europi u 2016., ovaj put s novim pjesmama s netom snimljenog albuma Electric Trim, u novom, električno/akustičnom formatu. Trio uz Lee Ranalda čine Raul 'Refree' Fernandez (producent novog albuma) i Cayo Machancoses. Album je sniman u New Yorku, miksan u Barceloni, a gosti su standardni: The Dust (Steve Shelley, Alan Licht, Tim Luntzel), Nels Cline, Sharon Van Etten i dr.

Nove pjesme, novi zvukovi i nova postava kao najava novog albuma koji izlazi na jesen.

Podsjetimo, Lee Ranaldo, američki gitarist i kantautor, najveću je slavu stekao kao gitarist i suosnivač legendarnih Sonic Youth, a po raspadu benda pokrenuo je niz samostalnih projekata. Jedan od njih, Lee Ranaldo Trio po prvi put dolaze u Hrvatsku i regiju upravo u sklopu Impulse festivala gdje će u  utorak,  14. lipnja nastupiti u riječkom Pogonu Kulture.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni