Vije-sti

Lea Mijatović snimila spot za treći singl

Lea Mijatović snimila spot za treći singl

Nakon uspješnog ljetnog singla 'Ljubi me'', Lea Mijatović objavila je novu pjesmu ''Između oprosta i kajanja'' autora Igora Ivanovića i Marka Vojvodića.

S producentsko – autorskim timom deciBel Studio surađuje otkad je prije godinu dana krenula u solističku karijeru, a dečki osim produkcije pjesme sa Sandrom Mihaljević potpisuju i režiju spota.
- Igor i Marko su i ovaj put napisali prekrasnu pjesmu i nadam se da će publika u njoj pronaći dio sebe. Također mislim da smo napravili i vrhunski spot jer je prikazana jedna ženstvena Lea, a ja sam se u toj ulozi osjećala predivno – ističe pjevačica.

 

 

Novi singl ''Između oprosta i kajanja'' također je oduševio i stručni žiri Zagrebačkog festivala pa će tako Lea 26. siječnja nastupiti na tom cijenjenom festivalu, koji je jedan od najstarijih u ovom dijelu Europe.

Za Leu mnogi kažu kako ima jedan od najljepših vokala na hrvatskoj glazbenoj sceni, a prošla godina bila je i više nego uspješna. Hrabro je početkom 2017., nakon izlaska iz Teške industrije započela solo karijeru, a suradnja s Igorom Ivanovićem i Markom Vojvodićem očito se pokazala kao pun pogodak.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni