Vije-sti

Kultur  Shock, Pridjevi i FOR nova imena na Tabor Film Festivalu!

Kultur Shock, Pridjevi i FOR nova imena na Tabor Film Festivalu!

Tabor Film Festival u svom 14. izdanju uz bogati filmski ima i impresivan glazbeni lineup. Koncertna atrakcija Kultur Shock po prvi će puta nastupiti u dvorcu Veliki Tabor, a već objavljenima imenima pridružuju se dva zagrebačka benda: Pridjevi i FOR. Od 7. do 10. srpnja uz spomenute izvođače na tri stagea nastupit će i Rundek Cargo Trio, Kries, ABOP, Radio Aktiv, Rolin Humes i Breakdown. Cijena early bird festivalske ulaznice je 95 kuna zaključno s 1.6., nakon toga cijena je 125 kuna za sva četiri dana. Ulaznica uključuje filmski i glazbeni program te kamp koji će se nalaziti u neposrednoj blizini Velikog Tabora. Cijena dnevne ulaznice iznosit će 60 kuna.

Na Tabor Film Festival svake godine prijavi se preko 1500 filmova iz osamdesetak zemalja svijeta, što potvrđuje zavidnu reputaciju koju je stekao u prethodnih 13 izdanja. Provjereni programski koncept i ove godine sastoji se od natjecateljskog dijela - međunarodne i domaće konkurencije, te posebnih i popratnih filmskih programa i događanja. Uz filmske projekcije nastale u suradnji s partnerskim festivalima, 14. izdanje Tabora donosi i Zagorski specijal, Noć Filma, Sound & Vision, retrospektivu Ivana Salatića i druga događanja, te u ukupno 25 filmskih blokova donosi preko 200 naslova.

Osim u glazbi i filmu, publika će uživati i u gledanju završnih utakmica 15. Europskog nogometnog prvenstva koje će održati u Francuskoj, i to na velikim filmskim platnima što će sigurno pružiti poseban doživljaj svim nogometnim zaljubljenicima.  Posjetitelji će tijekom festivala između ostalog biti u prilici pogledati četiri izložbe u Muzeju Veliki Tabor te se upoznati s bogatim kulturno-povijesnim naslijeđem Hrvatskog zagorja.

Fb event:https://www.facebook.com/events/1716913098592641/
Web: http://taborfilmfestival.com/2016/
Lokacija: http://bit.ly/1WfPqlK

PRODAJNA MJESTA ZA FESTIVALSKE ULAZNICE:

Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb

Krčma Polanović, Matije Gupca 36, Zabok

Caffe Bar Mala Ramona, Trg Ljudevita Gaja 1, Krapina

Pizzeria Ramona, Stjepana Radića 9, Pregrada

Mladinsko društvo Bistrica Ob Sotli, Bistrica Ob Sotli 9, Bistrica Ob Sotli, Slovenija

Vinum, Imeno38, Podčetrtek,  Slovenija

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni