Vije-sti

KUKU$ Klan na Gričevanju

KUKU$ Klan na Gričevanju

Gričevanje će ove godine trajati od 24. rujna do 04. listopada, a u sklopu tih 11 dana nastupit će niz kvalitetnih bendova i izvođača od kojih su do sad najavljeni TBF (24. rujna), Killed A Fox (25. rujna), Miki Solus (3.10.), Kandžija i Gole žene te Sassja (4.10.). Svi koncerti i popratni sadržaji na Gričevanju su besplatni. U subotu 26. rujna na Tuškancu nastupa KUKU$ Klan.

Hip hop fanovi znaju da KUKU$ Klan puni klubove diljem lijepe naše a ovoga proljeća su čak dvaput nastupili u Tvornici Kulture; jednom kako bi podržali beogradskog kolegu Mikrija Mausa iz Prti Bee Geea, i jednom da bi promovirali tek izbačen' mixtape 'O KUKU$IMA se ne raspravlja' kojeg od 3. lipnja možete besplatno preuzeti s portala Hip Hop Unity:http://www.hhunity.org/kuku-o-kukuima-se-ne-raspravlja-album/ 
Na mixtapeu su gostovali Žugi i Hladni iz High5-a, Doktor Bolest iz 40industrya te Oreb iz Kiše Metaka. Produkcijom se najvećim dijelom pozabavio Def Kluny, baš kao što je to uradio i na njihovom prvom mixtapeu FLEXIKON (koji se također nalazi na besplatnom downloadu kod HHU-ja) dok su Dazed Out (Uncle Denz & Dr. Strapazoot) i TR33Z producirali po jednu stvar!
KUKU$e su osnovali Đikola, RBM, Def Kluny, Goca R.I.P. i Hilj$on Mandela. Premda su dio 33bande(uz High5 i Bore Balbou) njihov zaštitini znak je broj 36. Zašto? Zato jer je na 33. dan od osnutka umro Goca koji se onda vratio 36. dana te je snimanje mixtapea napokon moglo početi.
Pozivamo sve fanove i one koji će to tek postati da zajedno sa KUKU$ Klanom zaflexaju na ovogodišnjem Gričevanju. Ulaz je besplatan!!!

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni