Vije-sti

 Kreće kazališna turneja Sare Renar, najavljeni i novi nastupi

Kreće kazališna turneja Sare Renar, najavljeni i novi nastupi

Sara Renar, renomirana zagrebačka kantautorica sutra kreće put mora s pratećim bendom!

Tik uz Dan žena, Sara će se popeti na kazališne daske Dubrovnika, Hvara i Šibenika! U Travnju gostuje u Hrvatskom narodnom kazalištu Varaždin i u kazalištu Joza Ivakić u Vinkovcima.

U Kazalištu Marina Držića u Dubrovniku gostuje danas, 08. ožujka.

Hvarsko povijesno kazalište zauzima 9. ožujka, a program je sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije. Ulaznice će biti dostupne na blagajni kazališta sat vremena prije početka koncerta.

10. ožujka vraća se u Šibenik i to u Kuću umjetnosti Arsen. 21. travnja gostuje u Hrvatskom narodnom kazalištu Varaždin.
22. travnja dolazi u kazalište Joza Ivakić u Vinkovcima, a realizacija koncerta u Vinkovcima je sufinancirana putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.


Njezin posljednji studijski album “Šuti i pjevaj” objavljen je u izdanju Croatia Records, a kritika ga je gotovo jednoglasno ocijenila kao njen najbolji i najzreliji album u karijeri. Album ćete moći ćuti na morskoj kazališnoj turneji u ožujku!

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni