Vije-sti

Kraj sezone Akustike uz nastup Borisa Štoka u Rockmarku

Kraj sezone Akustike uz nastup Borisa Štoka u Rockmarku

Dobro nam poznato ime domaće glazbene scene – Boris Štok, nastupit će u utorak, 12. lipnja u zagrebačkom Rockmarku te privesti kraju aktualnu sezonu serijala “Akustika”.

Utorak po utorak, aktualna osma sezona “Akustike” približila se kraju, a tim povodom na malenu pozornici glazbene knjižare u Berislavićevoj 13 će stati suosnivač i dugogodišnji član skupine Quasarr.

 

Boris Štok je nedavno započeo samostalnu glazbenu karijeru te se publici predstavio nizom interesantnih singlova - "Ove misli" ft. Yaya, "Ispod kože", "Kao mi"...a krajem listopada prošle godine je predstavio i EP "Puls". Nedavno je objavio novi singl i video "Baby, Baby", a predstavljena je i njegova suradnja sa skupinom Chui, u pjesmi "Pogledaj".

 

Posjetitelji Rockmarka i njegovog akusticiranja imat će rijetku priliku čuti i vidjeti kako zvuči u akustičnom izdanju, a o tom nastupu Boris je otkrio: “Odsvirat ćemo nekolicinu pjesama u jednoj intimnijoj varijanti, uz gitaru i klavir, malo popričati o planovima, albumu...".

 

Akustika uz Borisa Štoka rezervirana je za utorak, 12. lipnja, u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark (Berislavićeva 13).

 

Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan!

 

Facebook event:

http://bit.ly/fbeventborisstok

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni