Vije-sti

Keops promovira album u Booze and Blues baru

Keops promovira album u Booze and Blues baru

Dan prije Zagrebačkog festivala, na kojem će se publici predstaviti u duetu s Renatom Sabljak i pjesmom "Mjesto kojem vjeruješ", zagrebačka će publika moći poslušati kako uživo zvuči riječki rock bend Keops u klubu Booze and Blues.

U četvrtak, 21. siječnja u 18 sati penju se na pozornicu kluba u Tkalčićevoj 84 gdje će zagrebačkoj publici predstaviti svoj novi album "Lice sudbine", a pridružit će im se i Renata Sabljak s kojom će dan kasnije nastupiti na 63. Zagrebačkom festivalu. Ulaz je besplatan, a posjetitelji će ondje moći kupiti i svoj primjerak novog studijskog izdanja Keopsa.

"Lice sudbine" drugi je album Riječana koji donosi novi, svježi, moderniji, čvršći i žešći Keops, s devet novih pjesama od kojih je jedna obrada Atomskog skloništa, a jedna već spomenuti duet s Renatom Sabljak.

Pjesma s kojom će se predstaviti na Zagrebačkom festivalu proizašla je iz pera Uršule Tolj, a za glazbu je zaslužan mladi osječki glazbenik Dario Hleb. Kako je došlo do suradnje s Renatom Sabljak, jednom od naših ponajboljih ženskih vokala, objašnjava Toni Šuperina, pjevač Keopsa:

"Bruno (Mičetić, op.a) je uvijek htio napraviti duet s Renatom, a i svi u bendu joj se divimo kao potpunoj glazbenici pa nitko nije bio sretniji od nas kad je Uršula Tolj jednom prilikom rekla da ima napisanu baš jednu takvu pjesmu! Čuli smo prvih deset sekundi pjesme i zaključili da je to to! Pjesmu smo snimali preko ljeta, kad je Renata bila u mnogobrojnim obavezama i snimanjima (Tvoje lice zvuči poznato, mjuzikl…) i tad smo vidjeli zašto je toliko uspješna u svemu što radi. Njena pozitiva je potpuno zarazna, a profesionalnost i perfekcionizam vrhunski. Dovela je pjesmu na sasvim novu razinu!"

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni