Vije-sti

Kad je ljubav blizu, ostvari li se? Meritas ima odgovor!

Kad je ljubav blizu, ostvari li se? Meritas ima odgovor!

Nakon vrlo uspješne godine, nominacije za Porina te tri predstavljena singla s nadolazećeg albuma, došlo je vrijeme za novu pjesmu grupe Meritas.

Pjesma kojom Anita i Meri nastavljaju niz svojih uspješnica zove se „Blizu ljubavi“,  a iako nesklone opisivanju značenja pjesama, ipak su za ovu priliku dale naznaku onoga što bi mogla značiti: mogla se dogoditi ljubav; onaj fini životni scenarij, nijanse koje nisu crno-bijele već u tisuće varijacija...

Anita i Meri uvijek naglašavaju i na to su iznimno ponosne – idu svojim putem i ispunjene su osjećajem zadovoljstva jer već prvih nekoliko pjesama, koje će se na kraju objediniti u album, uspijevaju staviti pod isti nazivnik energičnih, ritmičnih, melodioznih glazbenih niti. Meritas idu prema albumu zaokruženom skladbama koje tako dobro i uspješno sudaraju dramsko i lirsko kroz napetost aranžmana i osjećajnost interpretacija svojih melodija.

Anita Valo i Meri Jaman i na ovoj pjesmi surađuju s Arjanom Kunštek, koja je zaslužna za stihove dok potpuno povjerenje u produkciji kao i do sada ukazuju Pavlu Miholjeviću i Juri Ferini.

Uz pjesmu dolazi i video spot u režiji njihove dugogodišnje osebujne suradnice Mare Milin.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni