Vije-sti

J.R. Augusta otkriva

J.R. Augusta otkriva "Divine Intervention"

Jedan od najznačajnijih kantautora nove generacije, sjajni J.R. August, predstavlja novi videospot i singl s aktualnog albuma "Still Waters".

Nakon kontroverznih spotova, "Dealing With The Pain" i "I Forgive Her" , kojima je otkrio novi album sada je višestruko nagrađivani glazbenik objavio "Divine Intervention":
 
"'Divine Intervention' je pjesma koja album 'Still Waters' dijeli na dva dijela. Temu pjesme još uvijek nisam prokužio jer je to jedna od onih koja je samo 'izletjela' iz mene i nisam joj htio stajati na putu. To je također pjesma na kojoj se pojavljuje jedini 'živi' instrument, akustična slide gitara, koju je odsvirao moj brat Alen. One take spot za pjesmu snimili smo u 1. 11. 2021. u ponoć pa me to potaknulo da taj uradak objavim tek sad, godinu dana kasnije. Spot sam režirao ja, snimila ga je moja partnerica Jasmina, a moji prijatelji Barbara Micek i Kruno Laljak pristali su, kao i u prethodna dva, glumiti i u ovom spotu."

Posebnost J.R.-ovih albuma je da svaki ima jedinstvenu intimnu priču i slušatelji tek kritičkom analizom pjesama dolaze do važnih poruka. Prošlog tjedna J.R. se sa sva četiri izdanja našao na top listi najprodavanijih albuma, a u ostvarenju tog uspjeha J.R.-u je pomogla i nedavna koncertna promocija albuma "Still Waters" u punom Vintage Industrial Baru za koju je dobio samo pohvale. Uz sve ostale glazbene nagrade, ovo je još jedan u nizu motivacijskih faktora za glazbenu karijeru jednog od najboljih domaćih kantautora od kojega u budućnosti s pravom očekujemo još veći domaći, ali i međunarodni uspjeh.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni