Vije-sti

Još samo 30 ulaznica ostalo za Tamaru Obrovac u ZKM-u

Još samo 30 ulaznica ostalo za Tamaru Obrovac u ZKM-u

Još samo trideset ulaznica ostalo je u prodaji za obljetnički koncert Tamare Obrovac kojim u subotu, 26. studenog u Zagrebačkom kazalištu mladih istarska jazz diva slavi 20 godina svoje diskografske aktivnosti!

Podsjećamo, uz sektor CANTO, smješten na tribinama kazališta, u prodaji su i ulaznice za VIP sektor AMOROSO koji je smješten uz samu pozornicu i pruža najintimniji mogući doživljaj glazbe i energije Tamare i njenog izvrsnog ansambla.

Ulaznice za kategoriju AMOROSO možete kupiti na svim prodajnim mjestima u sustavu ulaznice.hr ili na jednom od sljedećih linkova:

https://www.ulaznice.hr/web/ctl_evt.jsp?act=sektor&p=5212&s=2&a=1&t=38

https://www.ulaznice.hr/web/ctl_evt.jsp?act=sektor&p=5212&s=3&a=1&t=38

Evo što Tamara kaže o svom obljetničkom koncertu:

„Zagreb je grad u kojem sam provela studentske dane, grad u kojem sam otkrila jazz i održala svoje prve nastupe, grad kojeg volim i koji nadam se voli mene. U Zagrebu sam tijekom proteklih dvadesetak godina održala mnoge koncerte na različitim mjestima, Lisinski, MSU, Medvedgrad, Bundek, MUO… Veselim se velikom obljetničkom koncertu 26.studenoga u dvorani ZKM-a koja mi je posebno draga. Ostao mi je u sjećanju čudesan koncert  Transhistra ensemble-a iz 2008, na festivalu Jazzarella; nadam se da će se i na ovom koncertu kojim obilježavam 20 godina diskografije i deseti autorski CD, stvoriti takva atmosfera bezrezervnog davanja, igre i ljubavi između nas glazbenika i publike. Upravo takvi čudesni trenuci su  ono zbog čega se bavim glazbom, njima se uvijek prije koncerta nadam i oni za mene čine život vrijednim življenja…!”.

Povodom 20 godina diskografske karijere i ostvarenju nosača zvuka "Canto amoroso", Tamara je ove godine dobila nagradu Miroslav Sedak Benčić, od strane Hrvatskog društva skladatelja, za autorsko stvaralaštvo na području jazza. Njezina je glazba autentična, iskonska i suvremena, osobna i univerzalna, regionalna i globalna.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni