Vije-sti

Jelena Radan na Britancu promovira novi singl

Jelena Radan na Britancu promovira novi singl

[caption id="attachment_4547" align="aligncenter" width="448"]Ilustracija: Boris Sekulić Ilustracija: Boris Sekulić[/caption]

Glazbenica Jelena Radan nastavlja sa svojim glazbenim putovanjem i donosi peti singl sa svog posljednjeg albuma Voyage. Ovog puta na pomalo drugačiji i intimniji način od onih do sad jer svoju pjesmu „Zagreb izlazi na ocean“ Jelena će uz pomoć kolega, glazbene etno družine Cinkuši, otpjevati slučajnim prolaznicima, te pokojem pozvanom prijatelju. Kako sama kaže – za dobrotu i veselje!

Ovaj mali, ali za ova tmurna vremena značajan nastup dogodit će se u četvrtak, 30. listopada u 17 sati na otvorenoj terasi kavane Kava Tava na samom zagrebačkom Britanskom trgu.

"Zahvaljujući Aljoši (Pavel) imamo tako zahvalan i slikovit naziv, a zahvaljujući Aniti i Meri (Meritas), tako dobru glazbenu podlogu za jesensku večer na meni najdražem mjestu u Zagrebu, na Britancu. Uz drage ljude još jednom ćemo podsjetiti na album Voyage i to najnovijim singlom „Zagreb izlazi na ocean“. Ovim nadrealnim stihom osim što golicamo poetično u nama, možda se suprotstavljamo realnosti koja je oko nas", osvrće se Jelena na stih pjesme Pošalji mi sunca, dobrih vijesti, ovdje zebe... već je previše mraka, svi su bijesni, šalji mi sebe..., te poziva sve ljude željne malo pozitivne energije i osmijeha na ovo ležerno druženje za kraj listopada.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni