Vije-sti

J.R. August sa zborom u Saxu

J.R. August sa zborom u Saxu

Najbolji ribič među kantautorima i najbolji kantautor među ribičima, Nikola Vranić poznatiji kao J.R. August, slavit će svoj imendan u Saxu u četvrtak, 6. prosinca, a društvo na pozornici pravit će mu i zbor i bend

Kao poklon slavljeniku za ovu iznimnu priliku poželjno je kupiti ulaznicu po pretprodajnoj cijeni od 35 kuna isključivo u Saxu ili za one koji žele biti široke ruke, po cijeni od 45 kuna na dan. Uskoro će biti objavljen još jedan izvođač koji će otvoriti ovu svečanost.
J.R. August je multiinstrumentalist iz Zaboka koji je dosad objavio četiri EP-a (“Change of Seasons”, “Tea Party with Mrs. Death”, “33”, “Tales from the Forest”). U pripremi su još dva EP-a: „Black Waters“ i „Dangerous Waters“, na nekoj podsvjesnoj razini sigurno povezan s prvom rečenicom ovog teksta. Ljubimac je podjednako publike kao i kritike, a pažnju javnosti zavrijedio je kvadrilogijom „Change of Seasons“ - pričom o 4 godišnja doba ispričanu kroz 4 videospota, od kojih se s prvim, „Man With A Magnificent Mind“, našao na ljestvici najperspektivnijih glazbenika na službenoj web stranici velikog Coldplaya. Prije godinu i pol dana održao je fantastičan koncert u Saxu sa Stray Doggom, a sigurno će vrhunsku izvedbu pružiti i ovaj put sa zborom i bendom.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni