Vije-sti

Ischariotsky  predstavlja spot za

Ischariotsky predstavlja spot za "Nothing at All"

Brelska grupa Ischariotsky predstavila je danas novi singl i videospot «Nothing At All».

Spot je sniman u Brelima uz pomoć ekipe BONK studia iz Mostara, koji su snimili i prvi spot "Perfect sky" i s kojima bend surađuje na svim projektima. Likove su igrali članovi i prijatelji grupe, a glavni protagonist je Toma Medić. “Nothing At All” drugi je singl skinut s albuma prvijenca koji izlazi krajem listopada.

 

 

Grupa Ischariotzcky osnovana u Brelima 2015., a svega dvije godine kasnije odabrani su među 471 izvođača iz regije da nastupe na Demo Festu u Banja Luci, što je ujedno i prvi službeni nastup benda. Krajem 2017. Ischariotzcky ostvarili su suradnju s Anjom Rikalo u pjesmi “Perfect Sky”, njihovom prvom službenom singlu. Uspjeh ove sjajne pop pjesme, potpuno netipične za našu scenu, doveo ih je do prvih većih svirki, pa se bend tako mogao čuti na nastupima u Zagrebu, Makarskoj i Mostaru.

Ischariotsky je jedan od osam izvođača koji će nastupiti na 14. Pozitivnom koncertu u zagrebačkom Domu sportova. Bend je na rasporedu u subotu, 1. Prosinca kada će nastupiti uz Hladno pivo, PipsChips&Videoclips i sinjski M.O.R.T.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni