Vije-sti

Irena Žilić započinje koncertnu promociju albuma

Irena Žilić započinje koncertnu promociju albuma "Travelling"

[caption id="attachment_3938" align="aligncenter" width="547"]Irena Žilić © Jure Živković Irena Žilić © Jure Živković[/caption]

Nakon što je 30. rujna na svim relevantnim svjetskim digitalnim servisima (iTunes, Amazon, Spotify, Bandcamp...) objavljen debitantski album Irene Žilić, Travelling, te već nailazi na izvanredan prijem i kod kritike i publike, vrijeme je i za početak koncertne promocije albuma.

Promocija albuma započinje u subotu, 4. listopada, i to u Beču na Waves Vienna festivalu - najvećem okupljalištu glazbene industrije u ovom dijelu Europe.  No, domaće će fanove najviše zanimati početak hrvatskog dijela promocije, a on je zakazan za petak, 24. listopada, u zagrebačkoj Tvornici kulture kada Irenu očekuje njezin najveći samostalni koncert u karijeri. Nakon zagrebačke promocije, Irenu očekuju mnogobrojni nastupi u regiji, ali i šire.

Fizičko digipack izdanje albuma Travelling u dućane dolazi u utorak, 07. listopada.


Ulaznice za koncert Irene Žilić u Tvornici kulture, po cijeni od samo 20 kn (25 kn na dan koncerta), već su u prodaji na ovim prodajnim mjestima:

Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1, Aquarius CD shop, Varšavska 1, Dirty Old Shop, Tratinska 18 Entrio.hr

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni