Vije-sti

Interpol predstavlja ‘Gran Hotel’, treći singl s nadolazećeg albuma “The Other Side of Make-Believe”

Interpol predstavlja ‘Gran Hotel’, treći singl s nadolazećeg albuma “The Other Side of Make-Believe”

Uoči objave sedmog albuma “The Other Side Of Make-Believe” ovaj petak (15.07.), Interpol danas (12.07.) predstavlja novi singl i video ‘Gran Hotel’.

Pjesma 'Gran Hotel' nastavlja se na dosad objavljeni dvodijelni kratki film za singlove ‘Toni’ i 'Something Changed', u režiji Vana Alperta (Post Malone, Machine Gun Kelly), o kojem je Paul Banks rekao: “U ‘Something Changed’, drugom dijelu našeg kratkog filma s Van Alpertom, stvarnost i sanjarenje se spajaju i naša dva glavna lika nalaze se u nekoj vrsti stanja sna – neumoljivo ih progoni zlokobna figura (koju glumim ja). Životi njih troje isprepleteni su u maglici straha, odmazde, želje i prkosa. Tko će primiti svoje pravedne zasluge? Pratite nas i saznajte!!!”

Pjesmu prati dojmljiva video priča u režiji uspješne umjetnice Malije James. Njezin potpis nose spotovi raznih imena glazbene scene, a neka od njih su RHCP, Green Day, Rita Ora, MØ i drugi.  

Album “The Other Side Of Make-Believe”, njujorškom trojcu krči novi put: paralelno s istraživanjem zlokobnih podzemnih tokova suvremenog života, Interpolove nove pjesme prožete su pastoralnom čežnjom i novootkrivenom milošću.

Zmijoliki gitarski aranžmani Daniela Kesslera dižu se prema nebu, Samuel Fogarino razbija svoju perkusivnu preciznost u čudne ritmove, dok zvučni glas Paula Banksa odiše ranjivošću koja će većinu dugogodišnjih obožavatelja benda vjerojatno uhvatiti nespremne. Uostalom, kaže Banks, "uvijek postoji sedmi put za prvi dojam."

Obilježavajući izlazak albuma, danas počinje i Big Shot City – globalna izložba i pop-up trgovina koja će trajati od 12. do 17. srpnja. Nazvana po jednoj od pjesama na Interpolovom novom albumu, trajat će od 15. do 17. srpnja u Londonu i istovremeno u Los Angelesu, New Yorku, Mexico Cityju i Tokiju, u suradnji s fotografom Atibom Jeffersonom i brandom Brain Dead Clothing.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni