Vije-sti

Igor Geržina ususret velikom koncertu u Komediji: Odvest ću publiku na lijepo glazbeno putovanje

Igor Geržina ususret velikom koncertu u Komediji: Odvest ću publiku na lijepo glazbeno putovanje

Cijenjeni hrvatski saksofonist i skladatelj Igor Geržina slavi 50. rođendan koncertom naziva „Na pola puta“ u kazalištu Komedija 23. veljače.

Na pozornicu će se popeti i brojni drugi vrhunski glazbenici. Geržina će velikim samostalnim koncertom napraviti presjek svoje 30-godišnje karijere, a publika može očekivati jedno lijepo glazbeno putovanje.

Publika voli prisnost i zato sam se odlučio za kazalište Komedija. Povod je super, sretan sam jer ću s publikom i odličnim glazbenicima proslaviti 50. rođendan. Posebno se veselim dragim gostima, vrhunskim glazbenicima s kojima uvijek rado surađujem i svi zajedno dat ćemo sve od sebe da prenesemo dobru energiju i odvedemo ljude na jedno lijepo glazbeno putovanje - otkriva nam naš virtuoz na saksofonu.

Uz već najavljene goste - Massimo, Gabi Novak, Vanda Winter, Saša Lozar, Ivana Kindl, Zagrebački kvartet saksofona, Ervin Baučić i zbor Mozartine, Igor će svojoj vjernoj publici pokloniti i gosta iznenađenja, čije ime neće biti poznato sve do izlaska na pozornicu na samom koncertu. 

Ne mogu otkrivati puno informacija, ali jedino mogu reći da je to osoba s kojom sam surađivao na pjesmi davnih dana, a sada vi možete pogađati o kojoj se točno suradnji radi. Na koncertu će biti još poneko iznenađenje, a ništa nije prepušteno slučaju -  tajanstven je Igor. 

Igor Geržina ostavio je svoj trag na preko 100 diskografskih izdanja, a iza sebe ima šest studijskih albuma te niz suradnji s mnogim poznatim imenima hrvatske glazbene scene. Višestruki je dobitnik glazbene nagrade Porin i nagrade Status, a ostvario je i uspješnu inozemnu karijeru. Njegovi koncerti su uvijek atraktivni publici koja iz dvorane izlazi i više nego zadovoljna, a drugačije neće biti ni ovoga puta.

Koncert počinje u 19:30, a ulaznice po cijeni od 120 kuna se mogu kupiti putem sustava ulaznice.hr 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni