Vije-sti

Igor Geržina & grupa Tango u Saxu

Igor Geržina & grupa Tango u Saxu

Nakon zapaženog gostovanja na Massimovom koncertu u Domu sportova i nastupa na inauguraciji predsjednice RH gdje je izveo svoju skladbu “Dream For The Future”, Igor Geržina nastavlja seriju odlično posjećenih koncerata u klubu Sax!

Geržina ponovo dolazi u Sax! svojoj najvjernijoj publici gdje će u srijedu, 25. veljače nastupiti uz pratnju svog vrhunskog ansambla, a specijalni gosti na koncertu ovaj put bit će grupa Tango kojima je Geržina gostovao na njihovom povratničkom singlu “Učini što moraš”. Pjesma će uskoro dobiti i svoje video izdanje, a u live izvedbi premijerno ćete ju moći čuti upravo u ovu srijedu u Saxu.

 “Hrvatska senzacija”, kako ga od milja zovu strani radijski prezenteri, na koncertu će izvesti svoj autorski repertoar s albuma Metropolis i još uvijek aktualnog albuma One Click World. Skladbe su to koje se emitiraju na radijskim postajama na čak četiri kontinenta, a urednici i radijski prezenteri s nestrpljenjem očekuju i novi studijski album Igora Geržine, koji je u pripremi i trebao bi izaći ove godine.

 Sretan sam što mi u goste dolazi grupa Tango s kojima sam svirao prije 25 godina i to je bio moj prvi “live” nastup s funk bendom, a svirali smo u Jabuci. Veselim se ugostiti ih na pozornici Saxa jer su snimili jedan odličan povratnički singl koji će vam predstaviti u srijedu – izjavio je povodom koncerta Igor Geržina.

 Stoga i u ovu srijedu ne očekujte ništa manje, nego još jednu večer Geržininih virtuoznih solaža te vrhunsku live svirku u središtu Zagreba!

Početak koncerta je oko 21 sat, a ulaz je slobodan.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni