Vije-sti

Hospitality On The Beach - novi drum&bass festival

Hospitality On The Beach - novi drum&bass festival

Drum & Bass autoritet iz UK-a, Hospitality, predstavlja svoj prvi prekomorski festival i to u Hrvatskoj, u The Garden Resortu u Tisnom, gdje će debitirati uz Hospitality On The Beach od 12.

Nakon sjajne godine koju je obilježilo drugo izdanje Hospitality In The Park festivala i osvojene nagrade za najbolju klupsku večer u ovogodišnjem izdanju Drum & Bass Arena Awards, tim koji stoji iza organizacije otisnut će se na nezaboravni drum & bass praznik te će na ljeto pozvati sjajnu listu izvođača na suncem okupanu obalu Jadranskog mora i u pet dana proslaviti najbolje od žanra.

Sjajni i energijom nabijeni dodatak cijeloj festivalskoj sezoni Hospitality On The Beach će se održati na savršenoj lokaciji u The Garden Resortu u Tisnom, koji nudi vlastitu plažu, kristalno čisto more i odmor pod vedrim nebom. Ovaj događaj predstavlja pravi praznik i nudi puno više od samog festivala, a jedinstvena lokacija nudi i vlastiti smještaj, te će uz apartmane biti dostupan i kamp, kao i mobilne kućice, airstream prikolice, hosteli, ili smještaj u Tisnom.

Hospitality On The Beach obilježit će ljetni vikend 12.-16. srpnja 2018. te označiti prvi međunarodni Hospitality festival. Drum & bass i cijela širina žanra bit će proslavljena nastupima raznih izvođača, izdavačkih kuća i brandova koji će se rasporediti na nekoliko pozornica i zabava na brodovima.

Ulaznice u pretprodaji bit će dostupne od siječnja, a za uživanje u drum & bass ljetnim praznicima potrebno je registrirati se na www.hospitalityonthebeach.com 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni