Vije-sti

Halsey predstavlja prošireno izdanje Grammyjem nominiranog albuma

Halsey predstavlja prošireno izdanje Grammyjem nominiranog albuma

Nakon što je album „If I Can’t Have Love, I Want Power“ pronašao svoje mjesto na većini top listi izdanja 2021. godine te zaradio i nominaciju za GRAMMY® nagradu, Halsey i hvaljeni album ponovno su zabljesnuli u prvom planu.

Početak 2022. Halsey pozdravlja uz predstavljanje proširene verzije impresivnog albuma, dostupne i na svim glazbenim platformama: https://halsey.lnk.to/IICHLIWPExtPR

 Luksuzno „If I Can’t Have Love, I Want Power“ izdanje donosi dvije nove pjesme, „Nightmare (Reprise)“ i „People Disappear Here“, obje predstavljene posebno kreiranim lyric videima. Osim toga, na službenom YouTube kanalu predstavljena je playlista s novim video materijalima koji prate sadržaj albuma.

Odmah po objavi, koja je uslijedila nakon upečatljive najave, prošlog je ljeta album „If I Can't Have Love, I Want Power“ proglašen iznimno važnim, ako ne i definirajućim izdanjem nastavka karijere Halsey. Podsjetimo, pohvale četvrtom studijskom albumu pristigle su i od strane najprestižnijih medija, među kojima su i The New York Times, Rolling Stone, Cosmopolitan, Complex, Vulture, People i mnogi drugi. Opisan je riječima poput „remek-djelo“, „IICHLIWP dokaz je titule rock božanstva“ kao i „zvuk ambicije koji označava evoluciju Halsey zvuka“, ali i - „jedan od onih albuma koji mijenjaju tijek karijere“ s čime su se složili mnogi glazbeni stručnjaci.

Kao dodatna zanimljivost izdvaja se i činjenica da album dolazi iz pera glazbeno - producentskog tandema kojeg čine Trent Reznor i Atticus Ross te je ovo prvo studijsko izdanje koje su nagrađivani dvojac (inače poznati kao respektabilni autori filmske i televizijske glazbe) producirao za drugog glazbenog izvođača.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni