Vije-sti

Guns N’ Roses objavili prvu novu pjesmu nakon 30 godina

Guns N’ Roses objavili prvu novu pjesmu nakon 30 godina

Gruba demo verzija pjesme „Perhaps” kružila je nekoliko godina, a Guns N’ Roses su odsvirali pjesmu tijekom tonske probe prije nastupa u Izraelu u lipnju ove godine.

Himnična nova stvar koja označava povratak ovih rock veterana stiže i sa službenim glazbenim videospotom, a odsad je dostupna na svim glazbenim streaming platformama: https://gunsnroses.lnk.to/Perhaps

Singl „Perhaps”, koji su tijekom 2023. napisali i snimili Axl Rose, Slash i Duff McKagan, prva je potpuno nova pjesma Guns N’ Rosesa snimljena u posljednjih 30 godina, odnosno još od izlaska albuma „The Spaghetti Incident?” 1993. Valja istaknuti da su u 2021. objavljeni singlovi „Hard Skool” i „ABSUÂD”, međutim, oni su bili prerađeni iz višegodišnjih demo snimaka.

Prema Slashu, nekoliko drugih starijih pjesama Guns N’ Rosesa također je prerađeno tijekom pandemije. „Postoji pregršt pjesama kojima smo se vratili dok smo bili u karanteni”, objasnio je glazbenik za SirusXM. „Dakle, ima još par pjesama koje namjeravamo objaviti. Jako su dobre, tako da sam poprilično uzbuđen zbog toga.”

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni