Vije-sti

Guns N’ Roses iznenadili singlom „Hard Skool” – pjesmom koja je u studiju ponovo okupila Axla, McKagana i Slasha

Guns N’ Roses iznenadili singlom „Hard Skool” – pjesmom koja je u studiju ponovo okupila Axla, McKagana i Slasha

Popularni rock sastav Guns N 'Roses iznenadio je obožavatelje pjesmom „Hard Skool“. U najnovijem predstavljenom singlu Guns N' Roses vratili su se korijenima svojeg prepoznatljivog zvuka koji im je priskrbio opis legendarnog rock benda.

„Hard Skool“ može se slušati na glazbenim platformama: https://GunsnRoses.lnk.to/HardSkool 

Iako su se inačice pjesme „Hard Skool“ mogle pronaći na Internetu, novootkriveni singl službena je verzija neobjavljene pjesme tadašnjeg naziva „Jackie Chan“. Naime, ideja za pjesmu nastala je još tijekom snimanja albuma „Chinese Democracy“ objavljenog 2008. godine te je posebna zanimljivost da su singl sada dovršili članovi koji u vrijeme Axlove „kineske demokracije“ nisu bili u bendu.

Pjesma koja je nakon 28 godina ponovo u studiju okupila Axla Rosea, Duffa McKagana i Slasha naći će se na istoimenoj „Hard Skool“ kolekciji koja će od 25. veljače 2022. godine ekskluzivno biti dostupna putem službenog webshopa. Najavljeno izdanje obuhvaća i nedavno predstavljeni „ABSUЯD“ – prvu novu pjesmu ponovo okupljenog benda kao i dvije arhivske live snimke – „Don't Cry“ iz 1991. i „You are Crazy“ iz 1987.

Axl Rose, Slash, Duff McKagan, Richard Fortus, Frank Ferrer, Dizzy Reed i Melissa Reese trenutačno su na sjevernoameričkoj turneji, a sljedeće godine planiraju posjetiti i Europu.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni