Vije-sti

Goran Bare i Majke u klubu Sax

Goran Bare i Majke u klubu Sax

Zbog iznimnog interesa i nakon rasprodanog koncerta u prosincu kada je oduševio Zagrepčane i tražila se karta više, karizmatični roker ponovo dolazi u klub Sax! gdje će uz pratnju Majki nastupiti početkom veljače.Nakon što je u prepunom klubu i pravim rokerskim spektaklom ispratio koncertnu 2014. godinu, u kultni zagrebački Sax! ponovo u goste dolazi jedan, jedini i neponovljivi Goran Bare koji će nastupiti 6. veljače uz pratnju svojih Majki.

Sigurni smo da će Bare svoju vjernu publiku i ovaj put na svoj jedinstven način provesti kroz energično rock putovanje puno nabijenih emocija i kroz koje će ponovo izvesti poznate hitove poput „Teške boje“,  „Pozovi me u noć“, „Vrijeme da se krene“, „Mene ne zanima“ te mnoge druge.

Ovim rock spektaklom klub Sax! najavljuje bogat koncertni program za 2015. godinu, a publika će u intimnom prostoru kluba imati priliku uživo čuti svoje glazbene idole i uživati u odličnim svirkama koje nas očekuju.

Ulaznice za koncert Gorana Bareta i Majki se mogu kupiti u pretprodaji po cijeni od 70 kuna, dok će im cijena na dan koncerta iznositi 90 kuna. U prodaji su na blagajni Saxa u Palmotićevoj ulici br. 22/2, a više informacija možete pronaći na službenim stranicama kluba: www.sax-zg.hr

Početak koncerta najavljen je za 23 sata.

Svi koji ste propustili koncert u prosincu, evo vam šanse za iskupljenje pa požurite po svoju ulaznicu jer je broj ulaznica ograničen

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni