Vije-sti

Good Vibrations uz Inciter, Violate i Time Decay

Good Vibrations uz Inciter, Violate i Time Decay

Ovotjedno izdanje Good Vibrationsa bit će pravi metal spektakl. Legendarni thrasheri Inciter promovirat će novi album u Vintageu, Violate će uz starije odsvirati i pokoju noviju uspješnicu, dok će večer otvoriti heavy ratnici Time Decay. Za DJ pultom i dalje dominira Kneža, a početak programa je u 20:30. Karte po pretprodajnoj cijeni od 25 kuna možete kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, kod Cibone), a na dan će koštati 35 kuna.

Ovom će prigodom poznati metal bend Inciter predstaviti svoj četvrti studijski album. Napokon oživljeni stari materijal, koji je početkom milenija predstavio bend kao mlade nade hrvatske scene, sada u novom aranžmanu zvuči bolje nego ikada. U svojoj dugogodišnjoj karijeri, svirali su s velikim imenima kao što su Lamb Of God, Saxon, Iced Earth, Exodus, Anthrax, Hatebreed, Napalm Death i stekli mnoga priznanja u Hrvatskoj i Europi.Uz novi album, očekujte presjek pjesama sa svih prijašnjih albuma te pokoju obradu. Dugogodišnji fan i prijatelj Dario Bulatović, ovom će se prilikom predstaviti kao novi službeni član benda na bas gitari.

Aktualni intervju s Vedranom Ceceljom iz benda Inciter pročitati možete ovdje.

Violate će predstaviti pjesme s nadolazećeg, drugog studijskog albuma od kojih su neke već dobro poznate i prihvaćene ("Desert Storm", "Slipped and Fell") te debitantskog albuma "Burn the Memory". Svrstavani pod thrash/death žanr u počecima, ovaj kvartet je definitivno razvio svoj zvuk mimo tih kategorija uz utjecaje punka, grungea i HC-a, a najprisutniji su utjecaji bendova Machine Head, Metallica, Pantera, Death, Anthrax i Sepultura. 

Aktualni intervju s Dariom Bulatovićem, frontmanom benda Violate možete pročitati ovdje.

Time Decay je heavy metal bend nastao u ožujku 2014. godine u Zagrebu. Trenutnu postavu čine basist Borna Pozojević, gitaristi Marin Sečanj i Radovan Sević, pjevač Filip Perković te bubnjar Miho Dujnić. U godinu dana postojanja, bend je odradio preko 10 nastupa po sjeverozapadnoj Hrvatskoj, a malo priznanje za kvalitetan rad dolazi od Metalium.blog.hr-a koji demo album Time Decaya proglašava demo albumom mjeseca (ožujak, 2015.). Od prvog nastupa na Good Vibrationsu, momci su izdali i službeni album prvijenac "Aeonglas" koji je naišao na odobravanje i kritike i publike.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni