Vije-sti

Gabriella - nova glazbenica na sceni predstavila pjesmu

Gabriella - nova glazbenica na sceni predstavila pjesmu "Nekog kao ti"

Gabriella je mlada glazbenica iz Varaždina koja nam predstavlja svoj singl prvijenac "Nekog kao ti" satkan od čiste emocije i obojan zvukom ove talentirane glazbenice.

Svu emociju koju je čuvala, izbacila je upravo u ovoj pjesmi koja krije priču o najvećoj neprežaljenoj ljubavi koja traje vječno.

Na pjesmi je radio odličan autorsko - producentski tim koji čine David Magdić i Leonardo Kapetanović, ali je ostvarena i producentska suradnja s dobrom nam poznatim Antom Pecotićem i Bojanom Šalamonom Shallom, koji surađuju s mnogim našim glazbenim imenima poput Nine Badrić, Vannom, Kedžo, Zsa Zsa, Jacques, itd

Gabriella je studirala tri godine pjevanje na Akademiji za glazbu u Ljubljani, a trenutno studira pjevanje na Mužičkoj akademiji u Zagrebu.

Godine 2009. sa samo jedanaest godina bila je i polufinalistica "Supertalenta" gdje se po prvi puta susrela s Ninom Badrić koja je imala samo riječi hvale za nju, a 2018. u glazbenom showu “Zvijezde“ ponovno se susreće s Ninom koja joj je tada bila mentorica, ali i velika podrška tijekom cijelog showa.

Od malih nogu se ova mlada umjetnica bavi glazbom, a u svoju biografiju je upisala i nekoliko nastupa u velikoj koncertnoj dvorani Lisinski. Nastupala je kao gost po raznim festivalima diljem hrvatske te je surađivala i s mnogim poznatim imenima hrvatske glazbene scene.

 

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni