Vije-sti

Forrestland festival odgođen na 2021.

Forrestland festival odgođen na 2021.

Festival Forestland odgađa se na 23.-25.7.2021. zbog epidemiološke situacije, novih pravila i nemogućnosti organizacije u ovom obliku. Organizatori napominju da su do samog kraja htjeli napraviti najbolji, najveći i najglasniji #Forestland festival. "Do samog kraja nadali smo se da će sve biti dobro. Do samog kraja nismo gubili nadu."

Forestland festival održat će se od 23. do 25. srpnja 2021. u Brezju. Nepovoljna epidemiološka situacija u okolnim državama, teška i gotovo nemoguća pravila ponašanja i novi, nepoznat faktor s kojim se tek upoznajemo, natjerali su nas na promjenu datuma festivals. Sve ulaznice vrijede i za Forestland 2021. Sav info o povratu ide kroz dan. Ako želite podržati ekipu koja radi festival, ostavite svoje ulaznice neka važe i iduće godine, nagradit ćemo vašu vrijednost i pomoć.
Svi koji su kupili kroz sustav Ticket2go javite nam se na info@forestland.hr tako da kroz sustav izvršimo povrat uplaćenih sredstava. 

Nadamo se da će svi posjetitelji koji su planirali doći ostati s nama i 2021. Ove godine imali bi definitivno najbolji i najveći festival ikad, no nova pravila i novi načini organizacije nisu pogodni nikome. Smatramo da je ovo trenutno smrt event industrije kao takve - reći će organizator Krešimir Biškup i dodati: "Za 2020. nismo izgubili sve nade, htjeli bi iznenaditi sve naše prijatelje i partijanere, #Forest obitelj koja je s nama već 8 godina, stoga ćemo svi zajedno pratiti situaciju. Sve ulaznice vrijede i za 2021., a posjetitelji povrat mogu ostvariti do 27.7., odnosno u roku od 14. dana porukom na info@forestland.hr"

www.forestland.hr 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni