Vije-sti

Ferragosto Jam 8: Ulaznice u prodaji + novi izvođači

Ferragosto Jam 8: Ulaznice u prodaji + novi izvođači

Organizatori su objavili nova imena izvođača koji će nastupiti na Ferragosto JAM festivalu u Orahovici!

Najnovija imena izvođača koji su potvrđeni na ovogodišnjem najzanimljivijem slavonskom festivalu su Brkovi, ESC Life i Ana Ćurčin.

Brkovi su zagrebački zafrkantski punk bend koji uvrnuto koketira sa folkom, a voli se nazivati i wellness bendom, štogod to značilo. Da emotivni stihovi na žestokoj svirci daju puno uspjeha, dokazuje činjenica da su proljetos rasprodali Malu dvoranu Doma sportova. Na Ferragosto Jamu 8 nastupaju na Piknik stageu!

ESC Life je od svog osnutka 2013. godine podignuo puno prašine na regionalnoj indie sceni. Publiku su oduševili svojim nesvakidašnjim pristupom glazbi te albumom prvijencem Access All Areas na kojem se osjeća utjecaj alter/indie scene devedesetih pa su tako svojim zaraznim riffovima i pamtljivim refrenima brzo pronašli svoje mjesto na underground sceni kojoj je do ovog trenutka nedostajalo dark popa pomiješanog sa punkom i new waveom.

Jedno od posljednjih imena koje će popuniti akustičnu Ferragosto pozornicu je i Ana Ćurčin, kao predstavnica nove beogradske glazbene scene. Njena glazba može se opisati kao spoj indie/rocka i američkog folka, a stihovi na engleskom izrazivo su emotivni pojačani Aninim autentičnim i snažnim vokalom.

Ferragosto JAM 8 održava se od 5.-9. kolovoza na Orahovačkom jezeru, a ulaznice su dostupne u tri varijante:

Festivalska/Piknik ulaznica - 95 / 125 kn

(ulaz na sve dane festivala, na sve stageve: Piknik stage, House of Pablo stage, D.J. (DobroJutro) stage, Izštekani stage, besplatan kamp u prostoru predviđenom za to, besplatna prijevoz od kolodvora do jezera i natrag)

House of Pablo ulaznica - 40 / 50 kn

(uključuje ulaz na House of Pablo stage, besplatan kamp na prostoru predviđenom za to, besplatan prijevoz od kolodvora do jezera i natrag (u slučaju da ste došli vlakom)

D.J. (DobroJutro) ulaznica - 30 / 40 kn

(ulaz na ulaz na DJ stage, besplatan kamp na prostoru predviđenom za to, besplatan prijevoz od kolodvora do jezera i natrag (u slučaju da ste došli vlakom)

U prodaju su puštene i fizičke festivalske ulaznice koje možete pronaći na sljedećim prodajnim mjestima.

- Zagreb: Dirty Old Shop

- Orahovica: Club Blues Orahovica

- Osijek: Club EXIT Osijek

- Rijeka: Dallas Music Shop Rijeka

- Kopricnica: kkc Pixel

- Đakovo: Vigor - House of good music

- Virovitica: Caffe-Disco Bar Štedna

- Vinkovci: Walkow

- Županja: Okac bar

- Slatina: Caffe Bar Prijašin II

- Slavonski Brod: Urban Caffe Mojster

- Požega: Tom Klub Požega

- Bjelovar i okolica: Nezavisna Udruga Mladih Ivanska

Ako baš želite fizičke ulaznice, a nijedno prodajno mjesto vam nije usput možete ih naručiti preko online trgovine Dirty Old Shopa te servisa Entrio.hr

ili na Entrio prodajnim mjestima 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni