Vije-sti

faga X Shrymp imaju jedini

faga X Shrymp imaju jedini "Kakao" koji ćete poželjeti tijekom ljetnih vrućina

faga X Shyrmp - nova atrakcija na domaćoj glazbenoj sceni predstavlja svoj prvi singl "Kakao".

Iza imena faga X Shrymp kriju se Otto Hinko Radmilov i  Ivan Fagarazzi, a kako je do njihove suradnje došlo otkrio nam je Shrymp (Otto):

"Faga i Shrymp su dva prijatelja koja vole raditi muziku. Išli smo skupa u glazbenu školu i skužili da obojica radimo beatove i da nam je to fora pa smo se počeli tako druškati. Nakon nekog vremena mi je pala na pamet ideja da snimimo jednu pjesmu, onako iz zabave. Snimili smo šaljivi ljetni hit "Ispod morske površine" i našoj ekipi se jako svidio pa smo nakon nekog odlučili snimiti "Kakao"
.

Bilo je jako lako smisliti tekst i melodiju jer jako volim kakao pa je u petnaest minuta bilo sve gotovo. Predložio sam Shrympu ideju i odmah mu se svidjela pa smo dogovorili snimanje, on je došao sa svojim odličnim versom pa je zato sviranje prošlo veoma glatko. Na snimanju smo zaključili da nam treba promjena karaktera u pjesmi pa smo nekako slučajno sklopili ovaj "tehno" dio koji je na kraju ispao bolji od očekivanog. "

Ovaj glazbeni unikat prati i video spot:

"Snimanje spota bilo je jako ležerno, ali i uzbudljivo. Naša prijateljica Iva nam je omogućila vintage kamericu koja ima jako fora efekt koji savršeno paše uz pjesmu. Isto tako je pomogla sa snimanjem i kadrovima tako da, hvala Ivi. Snimali smo na krovu preko puta tvornice Kraš (iako se, nažalost, ne vidi u spotu) s minimalnim rekvizitima.

S obzirom na to da nam je trebalo nekoliko pokušaja do finalne snimke, popili smo jedno litru kakaa, a to je ipak malo previše. To publici ne preporučujemo! Kada smo pregledavali snimku, a i tijekom cijelog snimanja, energija je bila savršena. Ja sam bio presretan što smo napokon to snimili i što je ispalo baš kao što sam i planirao.",
otkrio je Faga.

Pjesma "kakao" dostupna je na svim
digitalnim servisima.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni