Vije-sti

"Evo ti pa slušaj!" i "Tramonto Session vol. IV" – zatvaraju ljetnu koncertnu sezonu na Krku

Vrhunac ljetnih događanja na otoku Krku i ove godine je jednodnevni glazbeni događaj "Evo ti pa slušaj!" Osim samog partija, ETPS 2015 u petak, 21. kolovoza, dovodi i After je bolji od partija, poznatiji pod kraticom ABOP. Uz njih nastupit će i sve popularniji, izvrsni electro/rap/rock kvartet Buco i Kalašnjikovi iz Krka, Plastic Knives iz Zagreba, također jedan vrhunski mix electro – rock šeme. Uz ove tri grupe bogatih zvukom, ritmom i rimom, nastupit će i producentski dvojac Moricone i Ana Antonova koji su oduševili i na ovogodišnjem Prvomajskom Inkubatoru, također u Krku, u organizaciji iste udruge, Kreativni Krk.

Ove godine manifestacija je dobila plesni karakter, što se malo razlikuje od dosadašnjih koncepata koji su bili više orijentirani ka raznolikosti. Evo ti pa slušaj! 2014., bio je u nešto oskudnijem izdanju  samo s domaćim bendovima, a sve zbog odgode koja je uslijedila nakon učestalih kiša u kolovozu prošle godine. Prije toga, na već tradicionalnom mjestu boćarskog igrališta u Krku, nastupili su i Brkovi, Kawasaki 3P, Cojones, Vatra, GoNoGo, PHCRuiz, Stillness, Dječaci, Filip Motovunski i mnogi drugi manje i više eksponirani bendovi...
Za one koji bi htjeli spojiti tri dana glazbe, zabave i kupanja u gradu Krku, u organizaciji iste udruge odvija se još jedan događaj dva dana prije, na kojem nastupaju izvrsni Rolin Humes - u sklopu serije koncerata u suton Tramonto Session.
Tramonto Session je ovogodišnja debi - periodična manifestacija na kojoj su nastupili redom: Bebe Na Volé, The Marshmellow Notebooks, te Sara Renar (i bend); a svoje zadnje ovogodišnje izdanje u srijedu, 19. Kolovoza, zaključit će Rolin Humes.

Upad je besplatan za oba događaja.

Raspored događaja:
19. kolovoza: Rolin Humes, trg Krčkih Glagoljaša, početak u 20 h

21. kolovoza:
ABOP
BiK
Plastic Knives
(after):
Moricone
Ana Antonova,
Sportsko rekreativni centar  "Josip Uravić Pepi" Krk

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni