Vije-sti

ERIC i Noa Klay predstavili još jedan remix singla „No Good“

photo: ERIC, credit: Jan Iveta

ERIC i Noa Klay predstavili još jedan remix singla „No Good“

Ubrzo nakon što je Ericov singl „No Good“ s hvaljenog albuma prvijenca „I Am Eric“ zasvirao u radijskom eterom i na glazbenim platformama, slušatelje je ranije ovog ljeta razveselio sjajan remix electro pop dua pocket palma.

Kako je i sama pjesma opisana kao „idealnom za ljetne vožnje“, s ljetom skoro na izmaku „dovezla“ nas je do još jednog remixa – ovog puta uronjenog u deep house beatove. „No Good (Noa Klay Remix)“ dostupan je na svim glazbenim platformama: umhr.lnk.to/NoGoodRmxNK

„Nou i mene veže veliki interes prema glazbi i istraživanju mogućnosti koje ona nudi. Kliknuli smo čim smo se upoznali te odmah odlučili da ćemo surađivati. On radi EDM, ja radim pop i jako sam zadovoljan dobivenom kombinacijom tj. onim što je Noa Klay unio u pjesmu. Čini mi se da bi ovaj remix mogao skupiti lijepi broj streamova na digitalnim glazbenim servisima, a veselim se čuti ga i na radio stanicama“, komentirao je ERIC suradnju s mladim producentom elektroničke glazbe čija glazba u nešto manje od godinu dana na glazbenim platformama ukupno ostvarila više od 5 milijuna streamova.“

Remix Ericovog aktualnog singla ljetnih vibracija nije prva suradnja ova dva mlada glazbenika. Naime, ERIC i Noa Klay (pravog imena Noa Tubić) već su surađivali na hvaljenom singlu „Reci Mi/Tell Me“, a kako otkriva Noa, trenutačno zajedno rade na još nekoliko glazbenih projekata.„ERIC i ja dobri smo prijatelji te smo više manje stalno u kontaktu. Sa zadovoljstvom sam napravio remix za njegov najnoviji singl. „No Good“ mi je već od prvog slušanja ostao u uhu stoga inspiracije za remix nije falilo“, komentirao je Noa Klay, dodavši: „Catchy vokali i zvižduk odlično su se stopili s deep house bass linijom - savršeno za ljetne dane“! Zaista, dok je u izvornom aranžmanu pjesma „No Good“ idealna za duge ljetne vožnje ili lutanja u mislima, „No Good (Noa Klay Remix)“ pobudit će želju za plesnim podijem – na terasi omiljenog party kluba ili pak u vlastitom boravku!

Nakon ranije objavljenog pocket palma remixa, nova atmosferična verzija koju karakterizira deep house zvuk drugi je u nizu ljetnih remixa Ericovog aktualnog singla „No Good“ objavljenog zajedno s plasiranjem očekivanog prvijenca „I Am Eric“ (Universal Music Hrvatska). Zajedno se „No Good“ te već dobro poznatima „Reci Mi“, „Not Gonna Let Go“ i „Confidence“ album sadrži ukupno 11 pjesama.

Pjesma „No Good“ našla se u HR Top 40, službenoj listi radijskog emitiranja domaće glazbe, dok je album odmah po objavi dospio na sam vrh ljestvice najprodavanijih izdanja u Hrvatskoj čime je ERIC, dvadesetogodišnji svestrani glazbenik dobio još dva velika priznanja te veliku motivaciju za daljnji rad.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni