Vije-sti

Elektro pop atrakcija Bob Moses prvi put u Hrvatskoj

Elektro pop atrakcija Bob Moses prvi put u Hrvatskoj

Nakon brojnih svjetskih klubova i festivala, popularni dvojac iz Vancouvera nastupit će 13. lipnja u Zagrebu, u sklopu Battle Lines turneje.

Odlične kritike prvog albuma dovele su ih do nominacije za Grammy u kategoriji najboljeg dance izdanja za pjesmu "Tearing Me Up", dok je za njezin remiks tom prestižnom glazbenom nagradom ovjenčan portugalski producent RAC. Zvjezdani status kanadskog dvojca dokazuje i poziv u televizijski šou slavne Ellen DeGeneres, kao i uvrštavanje njihove pjesme na soundtrack video igrice FiFA 19.

Bob Moses je dosad izdao dva albuma, a posljednji, nedavno objavljeni "Battle Lines", upravo promoviraju na svjetskoj turneji u sklopu koje ovog proljeća nakon Londona, New Yorka, Amsterdama i Barcelone dolaze u Zagreb. Predstavit će se club setom, prilagođenom klupskim pozornicama gdje, za razliku od velikih festivalskih, nastupaju bez pratnje bubnjara. Tako će se odlično uklopiti u ambijent kluba Opera, u samom centru Zagreba, koja će se za ovu prigodu uz posebnu pozornicu i vrhunsko ozvučenje Brace Radovića pretvoriti u prvoklasan koncertni prostor.

Dobroj atmosferi doprinijet će i sjajna podrška Ilije Rudmana, jednog od najboljih DJ-a i producenata na ovim prostorima, vlasnika etikete Imogen Recordings s velikim ugledom na međunarodnoj house sceni. Odličan uvod u cijeli događaj napravit će Nik Orosi, najbolji glazbenik među baristima, koji će nastupom uživo predstaviti svoj novi album.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni